«Πωλητής για μία ώρα»-Με το περιοδικό δρόμου «Σχεδία»

Για δεύτερη φορά η ομάδα κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης Hopeaholics στηρίζουν την «Σχεδία». To Σάββατο 25/6/2022, γίναμε πωλητές του περιοδικού δρόμου  «Σχεδία» για να στηρίξουμε τους άστεγους….Πιστέψτε μας ήταν δύσκολη υπόθεση.

Δεν παίζει ρόλο σε ποια ομάδα ανήκεις αρκεί να θέλεις να βοηθήσεις … οι Hopeaholics είναι μια οικογένεια -παρέα με μεγάλη αγκαλιά  …Ελάτε να μοιράσουμε ελπίδα … ευχαριστούμε τους φίλους μας από την Mentoria που είναι δίπλα μας …. Ευχαριστούμε τον Νίκο Μιχαλόπουλο https://www.facebook.com/nikomichalopoulos που βιώσαμε μαζί αυτή την εμπειρία φορώντας τα κόκκινα γιλέκα της Σχεδιας … «Μπήκαμε στα παπούτσια» των πωλητών  περιοδικού δρόμου ‘Σχεδια’ για μια ώρα, κάτω από τον καυτό ήλιο, έξω από την στάση μέτρο Πανεπιστήμιο και νιώσαμε ποσο δύσκολο είναι …Παρακαλούμε να στηρίζετε την Σχεδια να αγοράζετε  το περιοδικό …εξάλλου έχει απίστευτη ποιότητα και περιεχόμενο!

Ευχαριστούμε θερμά  όσους στήριξαν και αυτή την δράση μας!

Τέλος, ευχαριστούμε τον συντονιστή μας για την πρόσκληση και τον συντονισμό τον πωλητή του Περιοδικού Δρόμου «Σχεδία», Μιχάλη Σαμόλη. #beahopeaholic #volunteering #shedia #Hopeaholics

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s