Αποστολή στη Θεσσαλία, στήριξη του Οργανισμού Immortaliting.

«Οι Hopeaholics είναι μια ομάδα υπέροχων ανθρώπων που στηρίζουν δράσεις με αγάπη και προσήλωση στον στόχο με όραμα η βοήθεια να καλύψει την ανάγκη με συντονισμό αξιοπρέπεια και φροντίδα στο μέγιστο βαθμό.» γράφει η εμπνεύστρια του Immortaliting, @Vicky Arali.

Η κινητή μονάδα του Mη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Immortaliting (https://immortaliting.com/) πήγε στη Θεσσαλία και μας μεταφέρει το μήνυμα: «Πολλοί μαζί, περισσότερα με λιγότερα. Σε 3 μέρες επισκεφθήκαμε στην Θεσσαλία τον Παλαμά και το Φανάρι. Μοιράσαμε 289 πακέτα προσωπικής φροντιδας χέρι χέρι σε ανθρώπους που καθάριζαν σπίτια φαντάσματα.

Δώσαμε 289 αγκαλιές.

Παρείχαμε τις υπηρεσίες της κινητής ντουζιέρας σε 35 ηλικιωμένους που είχαν στον νου τους την επιστροφή σε σπίτια που πνίγηκαν στην λάσπη αλλά ήταν το βιος τους η ιστορία τους, η ζωή τους όλη.

Μόνοι μας δεν θα μπορούσαμε.

Ευχαριστούμε για την στήριξη τους Hopeaholics ,που κάλυψαν τα αναλώσιμα τα εσώρουχα και τις πετσέτες για την μονάδα και την Feel Safe Insurance που μας κάλυψε τα καύσιμα.»

Για ακόμα μια φορά τα μέλη Hopeaholics συντονίστηκαν για καλό σκοπό και παροχή βοήθειας προς το συνάνθρωπο. Ευχαριστούμε τον Οργανισμό Immortaliting για τη συνεργασία και καλή συνέχεια στο έργο.

Σχολιάστε